Song Lyrics ABN - Politie Politie    [Lyrics & Song Text Archive]
lyrics archive>> A>> ABN Singer Lyrics [ABN other resources]>> Politie Politie Song Lyrics

Author/Artist/Singer: ABN
Music Title/Track: Politie Politie
Theme ID: 2527
Album: N/A


wioe wioe dis de politie wioe wioe 't shijt aan de politie

Hey yo, de flikke van 't stad zen een stelleke dikke boeren ze meppe op marokane en ze hussele met hoere maffieuze praktijke in de winkelhaakstraat de commisaris en de pooiers
zijn nie zuiver op de graat maat, check it out ik zeg de shit zoals em is teveel flikke zitte dik in de verkeerde Biznez diende gij de wet of alleen maar ouwe portefeuille 's avonds buitewipper spelen in de Zilion, ma neije men klote, ge moet me nie eens buitesmijte kom nog eerder op die vettige kepi van oa schijte!!!
wioe wioe dis de politie wioe wioe 't schijt aan de politie
De politie is je beste vriend die de wet dient en is altijd goed gezind. Nee tot mijn grote spijt zijn dat de flikke uit de soapsseries in de realiteit zal bijna elke smeris je op je kop slage bij het ondervrage de politie die kun je toch niet aanklage ekskuzeer jongeheer dat ik je intimideer maar mag ik je paspoort nog een keer. Ja, de politie is de beste in de sfeer te verpesten met hun snorre bierbuike en blauwe veste in hun combi stoer als Sylvester Stallone lelijk als Emiel Goele corrupt als Al Capone. Met hun varkenssmoelen verdubbelen ze hun loon met al dat smeergeld in hun zakke gekregen van criminele in maatpakken zolang ze betalen zullen ze hen nooit oppakke. Varkentje spekkie big is weer op patrouille op zoek naar waar de wietplantjes groeie onderweg geeft hij je een boete omdat je te snel rijdt maar als je hem echt nodig hebt is hij nooit op tijd.
wioe wioe dis de politie wioe wioe 't schijt aan de politie
Teveel flikke iedereen is aan het flippe ze rijden voorbij 2 km/uur en egotrippen met hun smalle blauwe SF-broek en ik vloek als ik op de straat ben shit daar heb je ze weer. koekoek"jouw identiteitskaart en ga liggen op de grond je hebt het recht om te zwijgen en ik om in je kont te zitte en rondritten zodat heel de stad je in een politiewagen zie zitten" kom nou rijden we naar het flikkenbureau een overhoring cadeau schminkster bestellen voor mijn zoveelste criminele foto waf waf waf waf blaffende politiehonden in de gang maar ik ben niet bang want hondsdolheid heb ik al lang. Waren ze maar zo vriendelijk als in CHIPS tatatata. 'k zal maar niet te snel rappen anders word ik geflitst jou siamese 2ling de rijkswacht die hebben macht mijn vakantiejob was bij de vuilkar dus weet ik waar mijn klacht te vinden is politie en ik botsen als de botsauto's van de kermis. Kleine flikken grote flikken stop ze in het wasmachien laat maar effe draaien allemaal in het wasmachiiiieen!
wioe wioe dis de politie wioe wioe 't schijt aan de politie


Related Lyrics
Random lyrics: Murder Rape Pilage And Burn, Murder, Rape, Pillage And Burn, Oppression, Possession, PULL THE PLUG, Redeem Deny, Reformation, SOLDIER, Suicidal Dreams, The Choice, Theyre Dead, Theyre Dead, Tunnel Od Damnation, Tunnel Of Damnation, Victim Of The Future, WILL THEY BLEED, Abnormal, Angel eyes, Fatal Petal, Impulses, Poem, Sparkle, Taste The Blood, Charted Carnal Effigy, Clinical Colostomy, Engineering The Dead, Eructations Of Carnal Artistry, Exhuming The Infested (Necro-Eroticism Part 2), Medical Deviance, Meticulous Invagination, Nailed Through Her Cunt, Nemesis, Ornaments Of Derision, Parasitic Flesh Resection, Sanguine Verses (...Of Extirpation), Sea Of Cartilage, Skullfuck Crescendo, Sphinctral Enthrallment, The Holocaust Incarnate, The Saw The Carnage Done, To Roast Grind, Abort Us, Devil Ill Be, Dollar Sign Smile, God Vision, Redemption, Revenge Now Sworn, Sadist-fy, Worm, Black Hole Spell,
Other ABN song Lyrics
Abnormaal Lyrics
Algemeen Beskaafd Nederlanz Lyrics
Alo Wa Lyrics
Barbietrut Lyrics
Blah Blah Blah Lyrics
Breekpunt Lyrics
K Geef Gene Fok Lyrics
De Nederhop-Invasie (Intro) Lyrics
De Vierde Kaart Lyrics
Djeezus Lyrics
Ex-Liefdadigheid Lyrics
...Show All
Other Artists
Abomination Lyrics
Abomination Of Chaos Lyrics
Aborted Lyrics
Abortus Lyrics
Aborym Lyrics
About A Boy Soundtrack Lyrics
Above The Law Lyrics
Above the Law f 2Pac Money B Lyrics
Above the Law f NWA Lyrics
Above The Law f Yukmouth Lyrics

All lyrics are property and copyright of their owners and are strictly for educational purposes only.
lyricstrue.net Copyright 2005-2007 All Rights Reserved.
, , Privacy policy