Song Lyrics ABN - Poppekast    [Lyrics & Song Text Archive]
lyrics archive>> A>> ABN Singer Lyrics [ABN other resources]>> Poppekast Song Lyrics

Author/Artist/Singer: ABN
Music Title/Track: Poppekast
Theme ID: 2529
Album: N/A


Het leven is een test, al doe je zo je best, vroeg of laat heb je het gevoel dat niets meer je rest, buiten dan gestresst meedraaien in het wespennest, en zonder een vorm van protest wordt hun norm je grondvest. Maar als overladen zenuwen je waarschuwen dat ze dit verafschuwen zeg dan: ik vind mijn eigen weg wel, ze moeten me niet duwen! Ik heb genoeg van dat gefuck, heb geen behoefte aan die druk, dus ik doe ook geen auditie voor een rol in je theaterstuk, en iedereen gelijk, klinkt mooi maar is vrij utopisch, al levend op een wereld waar alles te koop is. Maar ik weet dat er hoop is voor diegenen die het wensen. Het zijn namelijk de tijden niet die veranderen, het zijn de mensen. Dus kijk in de spiegel, saldo ontoereikend. Wie vindt heeft gezocht van de norm afwijkend. En filosofische crap kan me worden gestolen, moeder waarom leven wij? Vraag het aan de bloemkolen!

Welkom in de poppekast Pop pop poppekast
Welkom in de poppekast poppekast
Welkom in de poppekast pop pop poppekast
Maar deze marionet heeft zijn eigen touwtjes vast.

Log ten oorlog rijdend in mijn denktank. Verloor de strijd ergens tussen antidepressiva en de drank. Dank voor stank en prop de klank van gejank, in mijn nu al emotioneel overladen databank. De dingen die lopen mank, straten die lopen dood, keuze na keuze worden problemen uitvergroot. Stuurloos in nood, wie is hier de piloot? Je hebt het gevoel dat iemand zapt, maar je hebt zelf de remote vast! contrast in de poppekast
De touwen van je zelfvertrouwen overbelast en aangetast, maar loop trots en ontlast je van ballast nefast einde? Nee, ik dacht dat een nieuw begin begon. Ik stap niet af op dit perron, dit is niet mijn eindstation. Nooit schaakmat, deze pion kwam, zag en overwon. Al zit het diep vanbinnen je kan er echt van winnen, er is niets mis met falen, als je niet faalt in herbeginnen.

Welkom in de poppekast Pop pop poppekast
Welkom in de poppekast poppekast
Welkom in de poppekast pop pop poppekast
Maar deze marionet heeft zijn eigen touwtjes vast

Kon jij het leven maar eens zien door mijn bril. Merk het verschil, geschreeuw is er doodstil. Hier is je morningafterpil, zwaar om door te slikken. ?t Leven geeft en neemt je kan vooruit kijken of terugblikken. Verslaafd zijn of afkicken. Nee! Of ja knikken Je eigen wonden likken en gevoelens inblikken. Merk je meer problemen in je levensloop dan in de gemiddelde soap. Vanop afstand krioelen de mensen als een mierenhoop, onder een microscroop stormloop op hun eigen uitverkoop en ik zie de wanhoop staat gedrukt in hun ogen. Ze hebben mogen pogen, maar zijn bedrogen en belogen. Heb je uithoudingsvermogen of word je ook meegezogen. Tranen kunnen drogen, wonden kunnen helen, jaren kunnen duren en velen kan het niet schelen, dat de maatschappij veel valkuilen heeft, maar weinig vangnetten. Ik raad je dus gewoon aan om op je stappen te letten.


Related Lyrics
Random lyrics: Oppression, Possession, PULL THE PLUG, Redeem Deny, Reformation, SOLDIER, Suicidal Dreams, The Choice, Theyre Dead, Theyre Dead, Tunnel Od Damnation, Tunnel Of Damnation, Victim Of The Future, WILL THEY BLEED, Abnormal, Angel eyes, Fatal Petal, Impulses, Poem, Sparkle, Taste The Blood, Charted Carnal Effigy, Clinical Colostomy, Engineering The Dead, Eructations Of Carnal Artistry, Exhuming The Infested (Necro-Eroticism Part 2), Medical Deviance, Meticulous Invagination, Nailed Through Her Cunt, Nemesis, Ornaments Of Derision, Parasitic Flesh Resection, Sanguine Verses (...Of Extirpation), Sea Of Cartilage, Skullfuck Crescendo, Sphinctral Enthrallment, The Holocaust Incarnate, The Saw The Carnage Done, To Roast Grind, Abort Us, Devil Ill Be, Dollar Sign Smile, God Vision, Redemption, Revenge Now Sworn, Sadist-fy, Worm, Black Hole Spell, Chernobyl Generation, Digital Goat Masque,
Other ABN song Lyrics
Abnormaal Lyrics
Algemeen Beskaafd Nederlanz Lyrics
Alo Wa Lyrics
Barbietrut Lyrics
Blah Blah Blah Lyrics
Breekpunt Lyrics
K Geef Gene Fok Lyrics
De Nederhop-Invasie (Intro) Lyrics
De Vierde Kaart Lyrics
Djeezus Lyrics
Ex-Liefdadigheid Lyrics
...Show All
Other Artists
Abomination Lyrics
Abomination Of Chaos Lyrics
Aborted Lyrics
Abortus Lyrics
Aborym Lyrics
About A Boy Soundtrack Lyrics
Above The Law Lyrics
Above the Law f 2Pac Money B Lyrics
Above the Law f NWA Lyrics
Above The Law f Yukmouth Lyrics

All lyrics are property and copyright of their owners and are strictly for educational purposes only.
lyricstrue.net Copyright 2005-2007 All Rights Reserved.
, , Privacy policy